Passa al contingut principal

DISSABTE 20 DE JULIOL A LES 19:30H: NOCTURNA PER LA SELVA & SOPARET A LA FRESCA AMB VADEBICI !


APUNTA'T: https://chat.whatsapp.com/KTDHHYdDnCTLvNdJZAC0Xd

Endinseu-vos en la fascinant aventura de descobrir i explorar una ruta nocturna per la comarca de la Selva, un paradís amagat que espera ser descobert per tots vosaltres a través de la seva xarxa de cicloturisme.

SOPAR a la fresca a Cassà de la Selva!

SERVEI DE TRANSFER 🚐🚲 després de la ruta: De Caldes de Malavella a Barcelona amb parada a l'estació de tren, metro i autobusos de Sant Andreu Arenal.


Detalls de l'esdeveniment: 

📅 Data: 20 de juliol

🕢 Hora d'inici: 19:30 h

📍 Lloc de trobada: Caldes de Malavella


CARACTERÍSTIQUES: 

💪 Nivell de dificultat: Fàcil
🌋 Desnivell acumulat: 220 m
🚴‍♀️ Distància total: 35 km
🚴 Sobre la BTT: 100%
⭕ Ruta: Circular
🚘 Transport: Amb cotxe particular i pots arribar en tren
💵 Preu: 34€
🙋🏻‍♂️ Inclou: Ruta dirigida per 1 Guia Titulat amb BTT + sopar a l'aire lliure (taula d'embotits de pagès, pa amb tomàquet i vi


PUNT DE FINALITZACIÓ I HORA: 

📍 Hora de finalització: 1:00 
📍 Lloc: Estació de tren de Caldes de Malavella


MATERIAL NECESSARI SORTIDES AMB BICI: Bicicleta, casc, guants, llums, assegurança ciclista, impermeable i aigua.

IMPORTANT! La participació és responsabilitat de cada participant i implica l'acceptació de les condicions, la qual cosa inclou estar federat i comptar amb una assegurança pròpia que cobreixi possibles accidents. Si no disposeu d'assegurança ciclista, us facilitarem la nostra a través de l'Asseguradora Catalana Occident.

COM M'APUNTO? Si estàs interessat/da a assistir a aquest esdeveniment, contacta amb nosaltres al WhatsApp 695660373 o per correu electrònic a vadebicigrup@gmail.com.

Aviat ens veiem sobre rodes!

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

🔴 A VADEBICI T'OFERIM UNA ASSEGURANÇA CICLISTA X 33€ A L'ANY I MOTXILLA DE REGAL!

🔴 A VADEBICI t'oferim una assegurança ciclista x 33€ a l'any.  ✔ Assistència Mecànica  ✔ Assegurança de Responsabilitat Civil  ✔ Assistència Mèdica  ✔ Metge 24 hs ✔ Assistència jurídica  ✔ Trasllat a casa (avaria o accident ✔ Assegurança contractada a través del RACC  ✔ Et servirà quan vagis sol o en grup (no és en exclusivitat per rodar amb nosaltres) ✔ Regal 🎁 d'una motxilla al contractar la nostra assegurança  👉 Facilitar el nostre CODI PROMOCIONAL: VADEBICI ASSEGURANÇA RACC 🙋🏻‍♂ PERSONA DE CONTACTE: Eduardo Sorolla (El nostre agent d'assegurances) 📲 627 20 33 32 📧 contacto@adhocbroker.com 

CAP DE SETMANA 25 DE MAIG " A LA DÉCOUVERTE DE LA CERDAGNE "

  Informació i Reserves:   https://chat. whatsapp.com/ Bf7mVursDEX6Pf4LykhLaA Si us agrada el cicloturisme, us proposem aquesta ruta per gaudir amb un suau cop de pedal la Cerdanya Catalana i Francesa. DESCOBRIREM  la vall més gran dels Pirineus! ITINERARI:  Llívia - Bourg-Madame - Puigcerdà - Alp - Sanavastre - Soriguerola - Bellver de Cerdanya i molts més... CARACTERÍSTIQUES Nivell de dificultat: Mitjà Desnivell acumulat: 430 m Distància: 95 kms Sobre la BTT: 100 x 100 Tipus de bici : Muntanya o gravel Ruta: Circular Transport: En cotxe particular Preu: 144€ INCLOU: · Ruta dirigida x un Guia Titulat amb BTT (2 dies) · 1 Guia en funcions d'escolta i cuer pel tancament del grup · Allotjament en un alberg vacacional privat (llençols, mantes i tovalloles, sopar, esmorzar i pícnic de diumenge · Espai habilitat per desar les bicicletes · Piscina climatitzada · Wi-Fi gratuïta MATERIAL NECESSARI SORTIDES AMB BICI: Material necessari: bicicleta, casc, guants, assegurança ciclista, llums,

DIVENDRES 29 DE MARÇ: RUTA DE L'ONYAR - SEGUINT ELS AFLUENTS DEL TER

Per a més informació:  https://chat. whatsapp.com/ LRmvMErnhP1EGGRTcEed5Q DIVENDRES 29/03/2024 A LES 9H.  Si us agrada el cicloturisme, us proposem una nova ruta per descobrir un dels afluents del Ter i gaudir dels paisatges que ens ofereix la comarca de la Selva. EXPERIÈNCIA:  Aquesta ruta circular permet gaudir dels paisatges característics que defineixen aquest riu mediterrani, afluent del Ter, al seu pas per les àmplies planes selvatanes, com són cultius, boscos, prats, pastures i petits nuclis urbans de pobles i viles a cavall de les comarques del Gironès i la Selva. ITINERARI:  Girona, Quart, Fornells de la Selva, Campllong, Riudellots de la Selva, Caldes de Malavella, Vilobí d'Onyar i Brunyola i Sant Martí Sapresa. CARACTERÍSTIQUES Punt d'inici:  A les 9h a l'estació de tren de Girona - Línia R11 RENFE Punt final:  A les 18h a l'estació de tren de Girona -Línia R11 RENFE Nivell de dificultat:  Mitjà Desnivell acumulat:  380 m Distància total:  58 km Sobre la BTT: