Passa al contingut principal

SORTIDA ORGANITZADA, DIMECRES 9/06 I DIUMENGE 20/06 "GRANS CAMINS DE L'AIGUA - ENDINSA'T A LA SELVA !" (PLACES LIMITADES)

 



COM M'APUNTO? Et demanem que si estàs interessat/da en assistir a aquest esdeveniment ens ho comuniquis al telèfon/whatsapp 695 660 373 o bé per correu electrònic: vadebicigrup@gmail.com

DIUMENGE 20/06. Si ets fan del cicloturisme us proposem una ruta que parteix d’una terra rica en fonts d’aigua mineral, en rius i rieres, rica també en platges i cales. L’aigua, per tant, és l’element comú a les quatre àrees d’un territori que es defineix per una naturalesa de paisatges molt diversos.
Per gaudir-ne intensament d'una xarxa de camins adequats per a la pràctica del cicloturisme que creuen de nord a sud i d’est a oest de la Selva.
Són els Grans Camins de l’Aigua... la Via Augusta, la Via Verda, el Camí del Nord, el Sender Mediterrani, la Ruta d’en Serrallonga, el Camí de la Tordera, la Ruta dels Segadors, el Camí de Terra Negre, el Camí dels Avellaners i el Camí de l’Onyar.
Tots ells us descobriran un patrimoni natural i cultural poc conegut de rius, molins, estanys, rieres, ponts, rescloses, penya-segats, llacunes i pous de glaç.
El teu viatge està a punt de començar... Estàs preparat?

PUNT DE TROBADA: Estació de tren de Girona - línia R11 (Renfe).
PUNT FINAL: Estació de tren Maçanet - Massanes - línia R1, R11 i R2 (Renfe).
NIVELL DE DIFICULTAT: Baix/Mig.
DESNIVELL ACUMULAT: 300 m.
DISTÀNCIA: 50 kms.
TRANSPORT: En tren o cotxe.
SOBRE LA BTT: 100%.
RUTA: No circular.
PREU: 10 euros.
INCLOU: Ruta dirigida per un Guia Titulat en BTT.

*Recomanacions sortides amb bicicleta:
*Material necessari: bicicleta, casc, guants, assegurança ciclista, impermeable, llums, menjar i aigua.
**Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és la de donar a conèixer i gaudir de aquests bonics paratges.
***IMPORTANT! La participació és responsabilitat de cada participant i que la seva participació implica que accepta les condicions , que es troba federat i per tant compte amb una assegurança pròpia que cobreixi possibles accidents.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SORTIDA ORGANITZADA CAP DE SETMANA 30 DE SETEMBRE DEL 2023 " LA MÉDITERRANÉE À VÉLO - MARXEM A FRANÇA ! " (PLACES LIMITADES)

  LA RUTA:  Si t'agrada el cicloturisme, et proposem descobrir la part sud i nord de França pedalant pel mar Mediterrani, gaudint dels seus bonics pobles (de mar i muntanya). DESCOBREIX:  Et convidem a descobrir els secrets de la costa francesa-catalana visitant Argelès-sur-Mer. Un lloc on els Pirineus se submergeixen al mar i l'estil de vida es torna slow per gaudir d'una escapada renovadora i inoblidable. CARACTERÍSTIQUES Punt de trobada i hora d'inici:  A les 9h al Pavelló Municipal Girona-Fontajau Punt final:  A les 18h al Pavelló Municipal Girona-Fontajau Nivell de dificultat:  Baix/Mig Desnivell acumulat:  460 m Distància total:  90 km Sobre la BTT:  100% Ruta:  No circular Preu:  Pack especial 154 (consultar condicions) INCLOU: Transport en un minibús des de Girona a França (anada i tornada), i el trasllat d'equipatge Ruta dirigida per un Guia Titulat en BTT (2 dies) Allotjament en un hotel amb esmorzar Wi-Fi gratuïta MATERIAL NECESSARI SORTIDES EN BICI: Bici

QUI SOM

Si sou amants de la bicicleta, us proposem descobrir diferents rutes als millors indrets de Catalunya per gaudir del millor cicloturisme per carrils bici a prop del mar, camins rurals, vies verdes i parcs naturals. La nostra filosofia és practicar el Slow-Biking: sense presses i gaudint dels paisatges. Gaudeix de vistes impressionants i respira noves experiències! I si vols formar part del nostre grup de WhatsApp i estar al dia de totes les nostres sortides amb bici, envia'ns un missatge al 695 660 373. EQUIP VADEBICI

SORTIDA EN BICI ORGANITZADA DIJOUS (FESTIU) 12 D'OCTUBRE DEL 2023 A LES 9H "GRANS CAMINS DE LA SELVA - ENDINSA'T A LA SELVA!" (PLACES LIMITADES)

COM M'APUNTO?  Et demanem que si estàs interessat/da en assistir a aquest esdeveniment nosaltres a telèfon/whatsapp 695660373 o bé per correu electrònic: vadebicigrup@gmail.com Si us agrada el cicloturisme, us proposem una ruta de llarg recorregut que ens permetrà gaudir dels contrastos de paisatge i vegetació que ens ofereix aquesta comarca. EXPERIÈNCIA:  Deixa't sorprendre pels Grans Camins de la Selva! DESCOBRIREM:   Un recorregut que et permetrà apropar-te a interessants espais naturals, amb masies i cultius de fons. ITINERARI:  Passarem per els Estanys de Sils - Vidreres - Caldes de Malavella - Riudellots de la Selva - Fornells de la Selva - Salitja - Vilobí d'Onyar - Vallcanera - Santa Coloma de Farners i Riudarenes. CARACTERÍSTIQUES PUNT DE TROBADA I HORA D'INICI:  A les 9h a l'estació de tren de Sils – Línia R11. PUNT FINAL:  A les 16h a l'estació de tren de Sils - Línia R11. NIVELL DE DIFICULTAT:  Mitjà DESNIVELL ACUMULAT:  480 m DISTÀNCIA:  65 kms SOBR