Passa al contingut principal

SORTIDA EN BICI DIUMENGE 12/11/2017 " RUTA DE LES ERMITES + BALNEARI VICHY CATALAN ". PEDALA I RELAXA'T!




COM M'APUNTO? Et demanem que si estàs interessat/da en assistir a aquest esdeveniment ens ho comuniquis al telèfon/whatsapp 695 660 373 o bé per correu electrònic: vadebicigrup@gmail.com

A mig camí de la Costa Brava i de la Serra de les Guilleries, s’hi troba un indret que no pot passar per alt a l’hora de descobrir la comarca de la Selva. Caldes de Malavella és una zona de contrastos, patrimoni i tradició, on l’aigua ha marcat tant l’origen com el desenvolupament de la vila i dels quals encara avui en dia se’n poden veure els elements principals.

Ruïnes romanes, restes medievals i construccions modernistes i noucentistes són alguns dels elements que criden l’atenció en una població que alhora conviu amb un paisatge ric en boscos de rouredes, sureres, alzinars i pinedes, entre d’altres.

Descobreix Caldes a través de les seves rutes de BTT !

Us volem presentar una d'elles...

La Ruta de les Ermites connecta amb bicicleta 5 ermites poperes a Caldes. Les Ermites ubicades totes elles en paratges de gran bellesa, circularem la vila de les aigües en un recorregut que de ben segur ens farà gaudir de tots els sentits.

Un dels atractius d'aquesta Ruta que hem dissenyat, és que enllaça amb la Via Verda Termal, que és un recorregut de 14,6 km i serveix de connexió amb la Via Verda del Carrilet II de Girona a Sant Feliu i la Via Augusta.

Estàs preparat per viure una experiència inoblidable? Si ets fan del cicloturisme... no deixis escapar aquesta sortida !

Sota la direcció d'en Jordi Padreny Guia Ciclista de Vadebici


PUNT DE TROBADA: Confirmació d'assistència via mail.

PUNT FINAL: Estació de tren Caldes de Malavella.

NIVELL DE DIFICULTAT: Mig.

DESNIVELL ACUMULAT: 380 m.

DISTÀNCIA: 38 kms.

SOBRE LA BTT: 100%.

DESPLAÇAMENT: En tren o cotxe.

RUTA: Circular.

DESPESES DE GESTIO I ORGANITZACIÓ: 3 euros.


CIRCUIT TERMAL BALNEARI VICHY CATALAN





Què millor manera per recuperar-se d'una ruta ciclista que submegir-se en les nostres aigües i rebre les seves propietats? Un Circuit Termal d'una hora de durada en el que les propietats de la nostra aigua bicarbonatada Vichy Catalan a 36º faran que els vostres músculs es recuperin més ràpid i estiguin a punt per per la propera sortida ! I al mateix temps el vostre cos i la vostra ment experimentaran una sensació de relax i benestar... No us ho penseu, us esperem a l'Hotel Balneari Vichy Catalan !

El Balneari Vichy Catalan en ofereix la possibilitat aquell dia de gaudir del Circuit Termal per només 15 euros, hi ha places limitades. Si estàs interessat/ada posa't en contacte amb nosaltres el més aviat possible.


NORMATIVES DEL GRUP: Per assistir a qualsevol de les nostres activitats has de rebre un e-mail de confirmació d'assistència. Si et presentes sense la nostra autorització no podràs acompanyar-nos a la pedalada. Recordeu, que sempre obrim una llista d'espera per possibles baixes i anem avisant a les persones interessades per ordre.

La NO Assistència i no haver avisat a l'organitzador del grup tindrà una penalització de 3 mesos, durant els quals no podràs venir a pedalar amb tots nosaltres.

Volem que tothom pugui venir i gaudir de totes les nostres activitats!


RECOMANACIONS SORTIDES AMB BICICLETA:

*Material necessari: bicicleta, casc, guants,llums, menjar i aigua.

**Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és la de donar a conèixer i gaudir de aquests bonics paratges.

***Totes les nostres les nostres activitats són gratuïtes, sempre i quan no necessitem contractar els serveis d'alguna empresa.

****IMPORTANT! La participació és responsabilitat de cada participant i que la seva participació implica que accepta les condicions , que es troba federat i per tant compta amb una assegurança pròpia que cobreixi possibles accidents.


#bici #cicloturisme #viuvadebici Turisme Caldes de Malavella Vies Verdes de Girona Catalunya Experience Global Cycling Network onVeló cycling

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROGRAMA D'ACTIVITATS TRIMESTRAL VADEBICI 2024

📜 " PROGRAMA D'ACTIVITATS TRIMESTRAL VADEBICI 2024   "🚴‍♀️🚴   MARÇ 🗓️ 3/03/24 "Rutes de les Ermites & Experiència Vichy Catalán" 📍 Caldes de Malavella 🟢  https://chat.whatsapp.com/LZCzi4UQXSHLa1w4SdwZG0 🗓️ 29/03/24 "Ruta de l'Onyar" 📍 Girona  🟢  https://chat.whatsapp.com/LRmvMErnhP1EGGRTcEed5Q 🗓️ 31/03/24 "La Segarra, pedalant entre Castells" 📍 Cervera  🟢  https://chat.whatsapp.com/KWh5ep7xolhD7DLanvyrFj ABRIL 🗓️ 14/04/24 "Experiència Raimat Natura & En bici per l'Horta de LLeida" 📍 Lleida 🟢  https://chat.whatsapp.com/ENuHXq57qQk9EQmYXe4j9l 🗓️ 27 i 28/04/24 "Ruta Cicloturística de la Vall del Sió" 📍 Sant Guim de Freixenet (Lleida) 🟢 https://chat.whatsapp.com/CCI37cr4KutHKKSncDQ1d9 👉 Accedeix al nostre calendari de sortides programades clicant aquests dos enllaços a les nostres xarxes socials:  🔵 Facebook : www.facebook.com/vadebici.grupetdecicloturisme/events 🔴 Meetup : www.meetup.com/e

SORTIDA ORGANITZADA CAP DE SETMANA 30 DE SETEMBRE DEL 2023 " LA MÉDITERRANÉE À VÉLO - MARXEM A FRANÇA ! " (PLACES LIMITADES)

  LA RUTA:  Si t'agrada el cicloturisme, et proposem descobrir la part sud i nord de França pedalant pel mar Mediterrani, gaudint dels seus bonics pobles (de mar i muntanya). DESCOBREIX:  Et convidem a descobrir els secrets de la costa francesa-catalana visitant Argelès-sur-Mer. Un lloc on els Pirineus se submergeixen al mar i l'estil de vida es torna slow per gaudir d'una escapada renovadora i inoblidable. CARACTERÍSTIQUES Punt de trobada i hora d'inici:  A les 9h al Pavelló Municipal Girona-Fontajau Punt final:  A les 18h al Pavelló Municipal Girona-Fontajau Nivell de dificultat:  Baix/Mig Desnivell acumulat:  460 m Distància total:  90 km Sobre la BTT:  100% Ruta:  No circular Preu:  Pack especial 154 (consultar condicions) INCLOU: Transport en un minibús des de Girona a França (anada i tornada), i el trasllat d'equipatge Ruta dirigida per un Guia Titulat en BTT (2 dies) Allotjament en un hotel amb esmorzar Wi-Fi gratuïta MATERIAL NECESSARI SORTIDES EN BICI: Bici

QUI SOM

Si sou amants de la bicicleta, us proposem descobrir diferents rutes als millors indrets de Catalunya per gaudir del millor cicloturisme per carrils bici a prop del mar, camins rurals, vies verdes i parcs naturals. La nostra filosofia és practicar el Slow-Biking: sense presses i gaudint dels paisatges. Gaudeix de vistes impressionants i respira noves experiències! I si vols formar part del nostre grup de WhatsApp i estar al dia de totes les nostres sortides amb bici, envia'ns un missatge al 695 660 373. EQUIP VADEBICI