Passa al contingut principal

HISTÒRIA DEL NAIXEMENT DE VADEBICI















El 14 de març de 2011 neix Vadebici, un nou grup dedicat exclusivament al ciclisme, format per dos bons Amics el Paco Sánchez i jo mateix, en Jordi Padreny. Des de 2005 quan ens vam conèixer, havíem anat proposant sortidetes en bici tant vora el mar com pel bell mig de la muntanya amb una gran acollida per part de tothom. Això ens va omplir de goig i ens va engrescar per crear el nostre propi grup i així poder donar a conèixer el fantàstic i meravellós món de la bicicleta a més gent!!


El nostre missatge és molt clar “L’amistat i la companyonia per damunt de tot” . Crec sincerament que aquest és el principal tret que ens diferencia d’altres grups. Aquesta és la nostra bandera, perquè sabem que darrera de qualsevol organització hi ha persones i per nosaltres és el més important, sempre compromesos amb el medi ambient i tenint cura de l’entorn natural.

Per arribar fins aquí hem hagut de pedalar molt, dedicar molt temps personal i invertir econòmicament en la compra de material tècnic i en la preparació de les rutes. Tot ho fem de cor per no deixar res a l'atzar i fer que tots gaudiu de la nostra feina. Les nostres activitats són sempre gratuïtes per tothom, però acceptem si algú vol i pot, qualsevol tipus de col·laboració o ajuda per poder tirar endavant tots plegats aquest projecte.

Ara tens l’oportunitat d’endinsar-te a un món ple de sensacions i viure un munt d’aventures amb la teva amiga la bicicleta.

Entra a formar part d’un grup que sortida darrera sortida mai et deixarà de sorprendre. Descobreix els secrets més ben guardats de les Vies Verdes, pedala per Parcs Naturals, viu emocionants i divertides pedalades nocturnes pel bosc... això i molt més perquè ....

... Tots junts formarem el millor equip del món, sens dubte!!!



Fotografia actualitat 2018 "Vocano"

---

Vadebici Grupet de Cicloturisme 

Mòbil/Whatsapp: 695 660 373

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SORTIDA ORGANITZADA CAP DE SETMANA 30 DE SETEMBRE DEL 2023 " LA MÉDITERRANÉE À VÉLO - MARXEM A FRANÇA ! " (PLACES LIMITADES)

  LA RUTA:  Si t'agrada el cicloturisme, et proposem descobrir la part sud i nord de França pedalant pel mar Mediterrani, gaudint dels seus bonics pobles (de mar i muntanya). DESCOBREIX:  Et convidem a descobrir els secrets de la costa francesa-catalana visitant Argelès-sur-Mer. Un lloc on els Pirineus se submergeixen al mar i l'estil de vida es torna slow per gaudir d'una escapada renovadora i inoblidable. CARACTERÍSTIQUES Punt de trobada i hora d'inici:  A les 9h al Pavelló Municipal Girona-Fontajau Punt final:  A les 18h al Pavelló Municipal Girona-Fontajau Nivell de dificultat:  Baix/Mig Desnivell acumulat:  460 m Distància total:  90 km Sobre la BTT:  100% Ruta:  No circular Preu:  Pack especial 154 (consultar condicions) INCLOU: Transport en un minibús des de Girona a França (anada i tornada), i el trasllat d'equipatge Ruta dirigida per un Guia Titulat en BTT (2 dies) Allotjament en un hotel amb esmorzar Wi-Fi gratuïta MATERIAL NECESSARI SORTIDES EN BICI: Bici

QUI SOM

Si sou amants de la bicicleta, us proposem descobrir diferents rutes als millors indrets de Catalunya per gaudir del millor cicloturisme per carrils bici a prop del mar, camins rurals, vies verdes i parcs naturals. La nostra filosofia és practicar el Slow-Biking: sense presses i gaudint dels paisatges. Gaudeix de vistes impressionants i respira noves experiències! I si vols formar part del nostre grup de WhatsApp i estar al dia de totes les nostres sortides amb bici, envia'ns un missatge al 695 660 373. EQUIP VADEBICI

SORTIDA EN BICI ORGANITZADA DIJOUS (FESTIU) 12 D'OCTUBRE DEL 2023 A LES 9H "GRANS CAMINS DE LA SELVA - ENDINSA'T A LA SELVA!" (PLACES LIMITADES)

COM M'APUNTO?  Et demanem que si estàs interessat/da en assistir a aquest esdeveniment nosaltres a telèfon/whatsapp 695660373 o bé per correu electrònic: vadebicigrup@gmail.com Si us agrada el cicloturisme, us proposem una ruta de llarg recorregut que ens permetrà gaudir dels contrastos de paisatge i vegetació que ens ofereix aquesta comarca. EXPERIÈNCIA:  Deixa't sorprendre pels Grans Camins de la Selva! DESCOBRIREM:   Un recorregut que et permetrà apropar-te a interessants espais naturals, amb masies i cultius de fons. ITINERARI:  Passarem per els Estanys de Sils - Vidreres - Caldes de Malavella - Riudellots de la Selva - Fornells de la Selva - Salitja - Vilobí d'Onyar - Vallcanera - Santa Coloma de Farners i Riudarenes. CARACTERÍSTIQUES PUNT DE TROBADA I HORA D'INICI:  A les 9h a l'estació de tren de Sils – Línia R11. PUNT FINAL:  A les 16h a l'estació de tren de Sils - Línia R11. NIVELL DE DIFICULTAT:  Mitjà DESNIVELL ACUMULAT:  480 m DISTÀNCIA:  65 kms SOBR